10.8 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияЗа първи път българска фирма ще заснеме каталога си във виенския хотел...

За първи път българска фирма ще заснеме каталога си във виенския хотел „Империал”

-- Реклама --

След месеци преговори управата е одобрила русенския производител на детски дрехи

_MG_8017 (400 x 600)След броени дни красиви детски дрехи, дело на русенската фирма „Petite Fleur”, ще пристигнат в световноизвестния хотел „Империл” в австрийската столица. Поводът е заснемането на новата есенно-зимна колекция за новия каталог на компанията. Така българската фирма ще се нареди до големите имена в света на модата като Louis Vuitton, Campari, Salamander, Palmers, които избират луксозната атмосфера на хотела за фон на своите модели.

Интересна подробност е, че управата на хотела за първи път се съгласява да предостави изисканите помещения за фотосесия на детска мода.

Българската фирма е успяла да спечели доверието на мениджърите с красивите, уникални и висококачествени облекла за момичета и момчета, оценени от водещи дизайнери като Kenzo, Sonia Rykiel, Tara Jarmon, Guess by Marciano, MaxMara. Красивата сграда на известния виенски булевард „Ринг” е построена през 1863 г. като резиденция на принц Вюртембург. Десет години по-късно тя е превърната в хотел, който вече 140 години пази духа и аристократизма от времето на кайзер Франц Йозеф и съпругата му Сиси. В него са отсядали политици от ранга на Ото фон Бисмарк и Хенри Кисинджър, знаменитости като лейди Даяна, Шърли Маклейн, Елтън Джон, Лейди Гага и мн.др.

Folie 1

Petite Fleur има вече над 20-годишен опит в текстилната индустрия и изнася своите продукти в цял свят. Новата колекция, която предстои да бъде заснета във Виена, ще носи името на хотела – „Империал” и е предназначена за пазарите в Западна Европа и Русия.

_MG_8235 (600 x 400)

С трудната задача хармонично да обедини красивите дрехи, детските личица и луксозната обстановка ще се заеме Лина Феслер. Българката е сред най-търсените фотографи на деца във Виена, а нейните фотопостери са изложени в бутикови магазини като minime и  Jolie.

_MG_8147 (400 x 600)

Родители, които държат на индивидуалния стил на своите деца, могат да намерят дрехите на „Petite Fleur” в Kinder Boutique на Lerchenfelderstr.55 във Виена.

20140617_141828 (361 x 600)В малкия салон се продават и ръчно изработени кукли и аксесоари за момичета и момчета. „Всички те са дело на талантливи млади хора от България”, разказва собственичката Кремена Вълкова и допълва, че за нея е истинска чест да работи с толкова добри майстори. Идеята да отвори такъв бутик идва след раждането на дъщеря й преди четири години. Намирането на различни и оригинални дрешки за малката принцеса и подходящи допълнения към тях е било свързано с обикалянето по много различни магазини и младата майка решава да събере всичко на едно място. Днес тя внася дрехи от колекциите на „Petite Fleur” и подходящи към тях оригинални аксесоари. „Искам децата да бъдат различни и специални, а дрехите помагат за това”, убедена е Кремена Вълкова. Тя също с нетърпение чака да види новия есенно-зимен каталог на русенската фирма. Сигурна е, че оригиналните детски модели ще се вписват чудесно в изискания бароков интериор на хотел „Империал”.

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации