12.9 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияВелосипеди от Sportalle вече и онлайн

Велосипеди от Sportalle вече и онлайн

-- Реклама --

Сега можете бързо и удобно да  купувате от онлайн магазина на фирмата

Drag Grace Comp 26""
Drag Grace Comp 26″“

Да живееш в Австрия и да си купиш български велосипед със световно качество вече е много лесно и бързо. Фирма Sportalle, дистрибутор на най-добрите български производители – „Веломания” и „Макском”, отвори своя онлайн магазин  www.sportalleshop.com . Сега почитателите на марките  Drag, Ferini, Sprint Shockblaze  могат да се сдобият с мечтаното колело само след няколко кликвания.

24 часа 7 дни в седмицата

„Създадохме тази онлайн платформа, за да улесним  клиентите, които искат да си купят от нашите велосипеди. Предлаганите продукти са на световно ниво и са добре познати на професионалистите.”, споделят от екипа на Sportalle. Новият магазин дава възможност и на живеещите в съседни на Австрия страни да се сдобият с висококачествени колела на достъпна цена.

Сайтът е изключително удобен за работа. Потребителите могат да разгледат богатия асортимент велосипеди, подредени по категории и марки.  Технически характеристики са детайлно изложени и дават добра представа за възможностите на возилата. В случай, че имате въпроси, можете спокойно да ги зададете и на български език по имейл или телефона за връзка.  Поръчката се приема веднага, а желаният велосипед  пристига на посочения адрес.

majka i daschterja

Изпробвай  и купи

И нещо много важно. Фирмата разполага с 1 000 колела на склад и всеки може да избере и изпробва най-подходящия за него модел. Достатъчно е да си уговори предварителна среща и да посети склада на Sportalle, където ще получи и компетентен съвет и насоки от специалистите. Ако веднага след пробата закупите велосипеда, спестявате разходите за доставка.

Заредете се с позитивната енергия от  Sportalle!

Още информация на www.sportalle.at  и www.sportalleshop.com

_________________

Още по темата:

Бизнес на колела – Екипът на „Sportalle” вярва, че с много търпение и работа ще наложи българските велосипеди на австрийския пазар

 

 

 

 

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации