6.2 C
Виена
вторник, 23 април, 2024
spot_img

Story-selling

-- Реклама --

Инициатива за подкрепа и разпространение на изкуство, мода и продуктов дизайн

Текст Нора Динчева

Story_SellingСтори Селинг е нова инициатива, създадена в края на миналата година, чиято основна цел е да покаже вдъхновението и философския замисъл на всяко едно изкуство. Зад всеки продукт на визуалното изкуство се крие емоция и споделяне с публиката. Показаната  история от парче плат, мебел или рисунка въвличат в света на въображението отделния зрител. Разбира се, ако някой е силно впечатлен, може да отнесе вкъщи не само преживяното от събитието, но и артистичния предмет, който винаги е строго индивидуален, и в този смисъл, в ограничена бройка.

Екипът на Стори Селинг подбира изключително задълбочено всички дизайнери и художници, които имат желание да участват в тази инициатива и предоставя пространство за диалог между посетител и автор. Критериите за подбор са смесица от визуални, естетически и иновативни аспекти, които доминират в съвремения свят. Изкуството е навсякъде и ние сме част от него!

Основателки на Стори Селинг са  Емилия Смокова – дизайнер и Рома Хурей, куратор с дългогодишен опит. Тяхната ангажираност и всеотдайност към младите дизайнери беше осезаема още на първата изява на Стори Селинг, която се състоя в края на 2013 г. точно преди коледните празници в Проектраум Виктор Бухер, Пратерщрасе 13.

За тези, които не са успяли да посетят първото издание на Стори Селинг, се предоставя втора възможност от 11.04 до 13.04,11:00-19:30 часа,

Откриване: 10 април 2014, 19:00

Адресът е :
UNIKATESSEN Concept Store
Margaretenstrasse 45
A-1040 Wien

Ще бъдат представени следните дизайнери и лейбъли:

Louise Walleneit .irthday suits; Patrizia Donà.laboratoriodona; Vesna Kracanovic; meredithex; Sophie Burrough; Michal Wójciak; Dejan Dukic; Tatjana Hardikov; Bernd Dressen.artshock.
За повече информация: http://www.story-selling.at/

Story_Selling

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации