10.8 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияBikefestival представя последните новости в света на велосипедите

Bikefestival представя последните новости в света на велосипедите

-- Реклама --

Тази година на изложението за първи път ще има и българско участие

bikefestivalНай-големият фестивал на велосипедите в Европа ще събере пред Ратхауз в първия уикенд на април повече от 100 производители на колела от цял свят. Тази година сред тях ще има и български имена. Фирма Sportalle, която е е дистрибутор за Австрия на две от най-добрите български фирми за производство на велосипеди – „Веломания” и „Макском”, ще представи четири марки – Drag, Ferini, Sprint и Shockblaze.

Изложението е най-голямото събитие за почитателите на екологичния транспорт в Австрия. На него те могат да се запознят с последните новости и тенденции в производството, да изпробват последните модели и да получат съвет от спортисти и експерти в бранша. Организаторите от ARGUS са предвидили богата програма, наситена с интересни събития както за възрастни, така и за деца.

Посетителите могат да се включат в специалната томбола като една от големите награди е българският велосипед Drag ZX3Pro, осигурен от Sportalle. „Украинският национален отбор по колоездене е спечелил повече от 50 златни медала с велосипеди DRAG”, припомня с усмивка управляващият директор на фирмата Димитър Димитров. Той се надява на изложението да се срещне с много сънародници, за да им демонстрира предимствата на родното производство. А те са не само в цената, но и в техническите показатели, използваните материали и дизайна.

DRAG-ZX-PRO
DRAG-ZX-PRO

Bikefestival  ще се проведе на 5-ти и 6-ти април от 9.00 до 18.00 ч. пред кметството на Виена (Rathhausplatz).

_____________________

Още по темата:

Бизнес на колела – екипът на Sportalle вярва, че с много търпение и работа ще наложи българските велосипеди на австрийския пазар

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации