6 C
Виена
петък, 26 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияПопълни анкета: Какви медии използват българите в Австрия?

Попълни анкета: Какви медии използват българите в Австрия?

-- Реклама --

Онлайн анкетата е част от дипломната работа на студентката във Виенския университет Мартина Йорданова

questionПовечето от нас знаят, че в края на дипломирането трябва да се напише дипломна работа. Темата обикновено е сериозна и изсиква задълбочено проучване на поставените проблеми. За да се обосноват изводите често е необходимо мнението на повече хора, а до него се достига най-лесно чрез анкета.

Редовните читатели на блога на българите в Австрия Меланж Булгарен познават Мартина Йорданова като автор, който ни представи изложбата на художника Нестор Ковачев в Залцбург. В момента тя завършва магистърска програма във Виенския университет специалност „Комуникации и масови медии”. Магистърската й теза е на тема „Използването на различни медии от българските емигранти в Австрия”. За да бъде преставително проучването нa Мартина, тя трябва да събере поне 500 отговора.

Така че, приятели, да отделим пет минути време и да попълним анкетата, защото както казва нашият любим другар Мечо Мух „Колкото повече – толкова повече” 🙂

Допитването е напълно анонимно и от него ще бъдат използвани и представени само крайните резултати от количествения анализ на данните.

Към анкетатаоттук

http://www.onlineumfragen.com/login.cfm?umfrage=47312

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации