17.2 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоOбразование"Кариера в България? Защо не?" - различният кариерен форум

„Кариера в България? Защо не?“ – различният кариерен форум

-- Реклама --

Да се развиваш професионално в България не е алтернатива, а предимство

Датата е 13 септември, а мястото на събитието – Експо Център, София. За пета поредна година сдружение „Тук там“ и кариерния сайт „Back2bg“ събират българи с образование и опит в чужбина, желаещи да започнат или развиват своята професионална кариера в България.

Инициативата набира скорост през годините и все повече големи и утвърдени компании идват на форума „Кариера в България. Защо не?“, за да набират служители. Повече от 80% от анкетираните участници в предходните години оценяват събитието като изключително полезно за тях, не само от гледна точка на възможността за директен контакт с водещи компании, но и да създадат лични контакти с останалите присъстващи.

Всеки, който иска да бъде част от вълнуващото събитие, може да се регистрира тук.

Дори да не сте в България на 13-ти септември, може да се регистрирате и вашата автобиография ще достигне до водещите работодатели в страната.

Сред заявилите участие до момента са компании като HP, IBM, M-tel, Глобул, Ernst&Young, EVN, Telerik и Nestle, а на самия форум очаквайте и много други водещи фирми!

Освен изложбена част на компании, програмата включва фирмени презентации, workshops с професионални съвети за кандидатстване за работа, лични кариерни консултации. Семинарната част позволява да разберете какво се случва в България, кои са новите тенденции, както и да се срещнете с много интересни мениджъри и хора като Вас, които са учили в чужбина и са избрали да се реалзират тук. Повече информация може да намерите в нашата програмата.

„Това, което няма да променяме, е целта на форума, а именно – успешната професионална реализация в родината на все повече българи с образование и опит от чужбина.“ – обещават организаторите.  „Това не е просто кариерен форум, а събитие, което има силно социално и обществено значение и през годините е доказало, че може да променя съдби.“

Повече за петото издание на форум „Кариера в България. Защо не?“ може да намерите тук

____________-

Още по темата:

Младите хора се чувстват граждани на света. И все по-често търсят професионална реализация в България

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации