5.7 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияСписание "Българите в Австрия" брой 25/2011 година - полезна информация, интересни срещи...

Списание „Българите в Австрия“ брой 25/2011 година – полезна информация, интересни срещи и много изненади

-- Реклама --

Първият брой на списание „Българите в Австрия” за Новата 2011 година вече пътува към своите абонати! В него сме събрали разнообразна и изключително полезна иформация:

–          Как ще се развива пазарът за недвижими имоти в Австрия след приемането на новата Директива за потребителските креди;

–          Кой има право и какви са изискванията за получаване на студентски помощи в Австрия;

–          Какви са условията за раждане в Австрия на жени, идващи от държава член на ЕС;

–          Правен режим за придобиване на недвижим имот от чужденци в България

В началото на годината говорим за доброто, за щедростта и уважението между хората, за надеждата и силата на вярата. Красимира Димова, българката получила наградата за човечност заради хуманитарната си дейност в с.Априлци, разказава какво е да ти е „тамън на душата” и споделя, че колкото по-малко притежаваш, толкова по-свободен си.

Очаква ви среща и с треньора по бойни изкуства Николай Николов и гадателката Оксана. Ще ви разходим из Родопите, за да се запознаете с магията на Белинташ и ще ви разкажем приказката за Гросглокнер. Ще разберете и къде в интернет може да намерите най-много и достоверна информация за живота в Австрия.

Да не забравяме за традициите, историята, вкусните рецепти и разбира се – страничката за нашите най-малки приятели. От рубриката ни „Предстоящи събития” ще научите какво интересно ще се случи през следващите месеци и кой евентуално ще наследи Божидар Димитров на поста министър на българите в чужбина.

И това не е всичко! Запазваме нещичко, за да можем да ви изненадаме.

Приятно четене!

Тези от вас, които още не са се абонирали или са забравили да продължат абонамента си, могат да го направят като преведат по банков път сумата от 12 евро (Kulturverein –Bulgaren in Osterreich, Erste Bank, PLZ 20111, Kontonr. 28714074000).

Списанието може да бъде закупено още и от Teleconcept trade Agency GmbH, Margaretenstr.8, 1040 Wien.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации